La Fidélité - Constantia Mortsel: FCM vzw

195 jaar: een traditie van handboogschieten sinds 1825...

 

 • Hoe?
 • Enkel na afspraak. Je vult best het online inschrijvingsformulier in of je stuurt een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. waarin je jezelf voorstelt, contactgegevens geeft en laat weten dat je graag zou komen kennismaken met het boogschieten in onze club. Er zal je een voorstel gestuurd worden met een aantal data waarop je kan langskomen om kennis te maken en eventueel een initiatie/lessen te volgen.
 • Wanneer?
 • Jeugd: Tijdens het lesmoment op woensdag tussen 19u tot 21u. 
 • Volwassenen: er zal in functie van beschikbaarheid van lesgevers een afspraak gemaakt worden om tijdens een van de trainingen langs te komen op dinsdag en vrijdag tussen 19u tot 21u, op woensdag na 21:00 of op donderdag tussen 20:00 en 22:00. 
 • Begeleiding?
  Beginnende schutters worden op korte afstand begeleid en wordt de basis aangeleerd met een boog van de club. Tijdens de volgende trainingen wordt deze basis verder uitgebouwd tot de schutters zelfstandig kan oefenen.
  De technieken worden regelmatig bijgestuurd afhankelijk van de schutter zelf. Fouten worden aangewezen en er wordt geschoten van verdere afstanden. Eventueel worden zelfs andere types van bogen aangeleerd als de schutter dit wenst.
 • Materiaal?
  De club stelt pijlen en bogen ter beschikking tegen een kleine vergoeding zolang de schutters geen eigen materiaal hebben. Er wordt wel aangeraden om de aankoop van eigen materiaal in overleg te doen zodat een miskoop vermeden kan worden. Ons bestuur en onze ervaren leden zullen je hierbij graag advies geven.
 • Lidgeld?
  Een maximum van 4 keren kunnen geïnteresseerden aan trainingen deelnemen zonder lid te worden, nadien dienen de geïnteresseerden te beslissen of ze lid worden of niet. Aan niet-leden wordt wel een kleine bijdrage gevraagd per trainingsmoment of eventuele gegeven lessen.
  Het lidgeld bestaat uit een clubbijdrage en eventueel de aansluiting bij de Nationale Liga (Handboogliga) indien gewenst de Antwerpse Federatie en de Zuiderbond.

Kalender

loader

Kalender detail

Aug
8

08.08.2020

Aug
8

08.08.2020 - 08.09.2020

Aug
16

08.16.2020

Aug
22

08.22.2020 - 08.23.2020

Aug
23

08.23.2020